Popietė su Vidu Bareikiu

posted in: Straipsniai | 0

Vieną trečiadienio popietę 11 klasių trečiokų ir ketvirtokų susirinko į aktų salę kur juos pasitiko Kyokushin karate klubo „Saulės ženklas“ treneriai Paulius Klapatauskas ir Vidas Bareikis. Daugkartinis Lietuvos ir Europos Kyokushin karatė čempionas bei prizininkas, pasaulio čempionas, Kyokushin karatė mokyklos ir sporto klubo „Saulės ženklas” prezidentas Paulius Klapatauskas trumpai papasakojo apie klubo veiklą ir planuojamas treniruotes mūsų mokykloje.

Žinomas dainininkas ir kompozitorius Vidas Bareikis nustebino vaikus papasakojęs jiems apie tai, kad karate sportu užsiima jau aštuonerius metus ir šią vasarą išsilaikė juodą diržą. Jis taip pat atsakė į daugybę vaikams iškilusių klausimų apie savo muzikinę bei sportinę karjerą. Už labiausiai patikusius klausimus Vidas padovanojo plakatus su savo parašus. Visi kartu sudainavo Vido dainą „Ežero dugne“ – įsivaizduojate kaip smagiai suskambėjo!

Mokinukai ne tik dainavo, jie kantriai laukė Vido autografų ir belaukdami vis klausinėjo, o tie kurie gavo parašą džiaugėsi ir žadėjo ateiti sportuoti kartu su Vidu.